måndag 3 oktober 2011

Desdemona



Född
Desdemona är född 2008.

Bakgrund
Desdemona kommer från västra Göteborg

Om Desdemona
Desdemona är en vackert tecknad liten katt med mycket mjuk päls. Hon är ca 3 år och mycket kelen. Hon har ett mycket stort ömhetsbehov och vill bli kliad och klappad hur länge som helst. Hon tycker om både torrfoder och blötmat och äter med god aptit. I jourhemmet har hon fått Royal Canine blötmat och Eukanuba torrfoder och hon älskar det.

Hon är en liten katt, som väger ca 2-3 kg med en mycket vacker teckning i pälsen. Hon är lätt att lyfta, men hon tycker inte så mycket om att bli buren. Inte heller vill hon bli klappad på tassarna eller på magen - i alla fall inte än. Då säger hon tydligt ifrån med både klor och tänder, så att man ska fatta.

Hon kan både morra dovt och fräsa. Det blev huskatten varse när hon försökte närma sig Desdemona. Hon kan också försvara sig vid attacker. Men Desdemona springer in under sängen när huskatten kommer och hon är lite rädd för den dubbelt så stora huskatten.

Efter tre veckor har de två katterna inte kommit överens och kanske är Desdemona en "ensamkatt", som kan rå om sin husse och matte själv utan konkurrens - eller så tar det bara längre tid för henne att vänja sig vid andra katter.

Den som adopterar Desdemona får en mycket vacker och tillgiven katt som inte kan få nog av kel. Men "först till kvarn" gäller...

Status

Kastrerad, Id-märkt, chip-märkt, vaccinerad, avmaskad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.